Чи запрацює на Рівненщині сміттєпереробний завод?
Рівненщина

Чи запрацює на Рівненщині сміттєпереробний завод?

20 січня 2015, 15:11
0
0
Сподобалось?
0

Під час робочої поїздки до Києва голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Чугунніков зустрівся із  представниками Уряду. На зустрічі посадовці обговорили можливості створення відповідних законодавчих умов щодо відновлення роботи сміттєпереробного заводу на Рівненщині, повідомляє прес-служба ОДА. Про це повідомив Віталій Чугунніков під час наради з керівництвом підприємства.

- Питання діяльності сміттєпереробного залежить від рішення Верховної Ради. Ми маємо підготувати проект відповідних змін. Це дасть правову можливість працювати заводу. Нині ж механізм переробки побутових відходів на законодавчому рівні відсутній. В рамках чинних нормативних актів сміттєпереробний працювати на повну потужність не може, - зазначив Віталій Чугунніков.

Нині на підприємстві діє лише сміттєсортувальна лінія. Для відновлення процесу переробки потрібне загальнодержавне рішення. Разом з тим, переповнене рівненське сміттєзвалище впродовж багатьох років залишається великою проблемою для Рівненщини.

- Ми домовилися, що юридична служба підприємства підготує проект змін до законодавства, які б змогли врегулювали роботу заводу, - додає губернатор. - Із цими пропозиціями я звертатимуся до Кабміну. Політична воля керівництва Уряду щодо цього є. Сприяння у якнайшвидшому відновленні сміттєпереробного заводу - пріоритетне завдання влади».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися