У Рівному дівчата підлітки вкрали «Hummer», і ледь не звалилися на ньому з моста
Рівненщина

У Рівному дівчата підлітки вкрали «Hummer», і ледь не звалилися на ньому з моста

15 лютого 2017, 10:42
0
0
Сподобалось?
0

13 лютого близько десятої вечора у з вулиці Академіка Грушевського вкрали Hummer H2 чорного кольору. Через десять хвилин після інформації про зникнення поліції повідомили, що на вулиці Соборній на мосту сталась ДТП без потерпілих за участю автомобіля «Hummer H2» та «Daewoo Lanos».

За попередніми даними, автомобіль «Hummer H2» викрали двоє 16-річних дівчат та їхня 18-річна подруга. За кермо, не маючи прав, сіла 16-річна викрадачка. Вона й скоїла ДТП з «Daewwo Lanos». Від зіткнення останній відкинуло на праву сторону мосту в огорожу, а «Hummer H2» занесло в ліву сторону мосту. Позашляховик зінс метелеву загорожу і ледь не полетів вниз.

Після аварії 16-річні дівчата покинули місце події покинувши 18-річну знайому. Через деякий час інспектори встановили місце проживання ймовірної водійки, проте вдома її не застали. Про подію повідомили матір та запросили до відділу поліції. Натомість вдалося розшукату ще одну 16-річну пасажирку. Її виявили в одному з розважальних закладів міста. Ймовірна водійка за деякий час сама повернулася на місце пригоди. Вона підтвердила, що вживала алкоголь, проте проходити медичний огляд відмовилася. Відносно неї склали 4 адмінматеріали: за ч.1 ст. 130 (керування в стані сп’яніння), за ст. 124 (скоєння ДТП), ст. 122 ч.4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ст. 126 ч. 2 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом).

І ще один адміністративний протокол за ст. 184 інспектори склали відносно її матері за неналежне виховання дитини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися