Галина ТЄТЄНЄВА
Рівненщина

«Люди «Вісник+К» передплатять!»

20 листопада 2021, 15:26
0
0
Сподобалось?
0

2021-й добігає до завершення – саме у розпалі передплатна кампанія на періодичні видання 2022 року. Читачі хвилюються, чи виходитимуть їхні улюблені газети та журнали і чи доставлятиме їх пошта? Мають свої тривоги й редакції. Ми поцікавилися у журналістки-астрологині з Рівненщини Галини Тєтєнєвої, що зорі пророкують «Віснику+К».

– Все у вас буде добре, – каже Галина Арсентіївна. – Читачі розуміють: як вони передплатять видання, то пошта ніде не дінеться – мусить його доставити. І «Вісник+К», і «Люди і долі», і всі інші ваші видання. Хвилюватись не варто ні вам, ні їм.

Свого часу Галина Тєтєнєва передбачила безвіз з Європою, що Україна втратить Крим, наша церква здобуде томос, але усі храми, незалежно від конфесії, закриватиме влада (виявилось – через коронавірус), що над Луцьком літатимуть винищувачі й чимало іншого. Цікавимося, що далі робитиме Путін?

– Путіна живого з 2007 року не бачу, – каже. – Він не командує. Там гадость зібралась, і гадость командує – «збор блатних і ніщих». А двійників вони змінюють. Ще хочу сказати про Крим – туди піде Туреччина. Так турки росіянам по хвосту дадуть, от побачите!

– А як людям берегтись від коронавірусу?

– Треба підтримувати імунітет. Багато гуляти на свіжому повітрі. Їсти «вітамінну бомбу»: перекрутити по 200 грамів волоських горіхів, родзинок, чорносливу та інжиру, два лимони та додати меду, скільки є. Плюс обов’язково – сало мелене з часником та кропом або солодким перцем. І будете здорові!

Цієї весни Галина Тєтєнєва читачам «Вісника+К» зауважила таке: «Слід укріплювати не райони, а кордони». Попередила про можливе наростання конфліктів на межі з Білоруссю. Що сьогодні каже про навалу мігрантів на прикордонні, чи загрожують вони українському Поліссю? Про це та інші прогнози астрологині читайте у наступному номері.

Наталія КРАВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися