Сергій ВЛАСЮК
Волинь

«Одного ранку ви проснетеся – і дізнаєтеся, що війні кінець»

9 вересня 2023, 10:00
0
0
Сподобалось?
0

Про Сергія Власюка з невеликого села Руда, що на Любомльщині, «Вісник+К» розповідав п’ять років тому. Але не так давно наші читачі попросили знову написати про цього незвичайного чоловіка і поцікавитися: а може, він бачить, коли настане кінець цієї пекельної війни?

У лікуванні використовує гіпноз

– То не од баби і не од діда маю дар, – сміється 53-річний Сергій Власюк, коли цікавимося, звідки йому передалося вміння екстрасенсорики. Припускає, що з’явилися ці здібності у двадцять років, коли переніс тяжку операцію від перитоніту (запалення черевної порожнини). Сергій, як-то кажуть, повернувся з того світу. І через деякий час зрозумів, що може побачити долю людини – по картинках та по зорях на нічному небі. Батьки, сільські колгоспники, не вірили в надзвичайні здібності сина, казали, що то його вигадки.

– Ще за союзу я їздив з виступами гіпнозу по всій Волині, то моя перша робота, – згадує Сергій Власюк. – Гіпноз помагає зняти алкогольну чи нікотинову залежність, різні фобії: страх перед майбутнім, страх від води, вогню… Ще за союзу до мене приїжджали з кадебе, коли я служив біля Афганістану, і хотіли забрати у спеціальну школу, обіцяли квартиру в москві, машину (вони скрізь шукали талановитих людей). Але моя судьба мені підказала: то не твоє.

«За рак не беруся, алкогольну залежність знімаю»

Від московських перспектив Сергій Власюк відмовився. А став допомагати нашим людям, які дізнавалися про його дар з «бабського радіо». І при цьому використовує свою методику, яку – то таємниця. Лише зізнається, що долю людини бачить по картинках, які йому відкривають зірки на нічному небі. Людина, яка приїхала на прийом серед білого дня, звісно, темного вечора не чекає, а залишає Сергію Прокоповичу фотографію того, кому треба допомогти чи відшукати.

– Голосів не чую, молитви не читаю. Треба, щоб душа була відкрита, я тоді просто відчуваю, – намагається пояснити екстрасенс. – Алкогольна залежність – то моя спеціалізація, хоч я її не люблю. Всякі приходять, але я сам вибираю, кого лікувати, бо дуже тяжко потім. То настільки втомлює, ніби несеш тягар після деяких людей, і тошнить. Бо пияцтво – це причина негативної енергії, порчі, кладбіщенські закладки. Не найдеш причини, хоч десяток свічок став, хоч гопки скачи. Розвелося стільки чаклунів, що ви собі не уявляєте – не тільки можуть здоров’я зламати, а й зі світу звести. Хочу сказати, що не беруся ні за рак, ні за ті хвороби, які можна «перебрати» на себе. За своїх пацієнтів несу велику відповідальність, бо вони довіряють мені і таке не розкажуть навіть на сповіді.

Шукає зниклих

Екстрасенс розповідає неймовірні історії зі своєї практики. Каже, що має пацієнта, який на роботі багато контактує з людьми і таким чином набирається негативу, раз у п’ять років запиває і сам звертається до екстрасенса з Руди, відправляючи по нього машину. Сергій Власюк згадує інший незвичайний випадок. Знайомий лікар не вірив, що на небі можна побачити долю кожного, а екстрасенс розповів йому про його життя, але тільки до певної дати – далі як відрізало. Саме у той день лікар помер, але перед смертю встиг переказати Власюку, що він правий. Вражає ще одна історія. Хлопець перед армією втопився, але Сергій Прокопович сказав його батькам, що його на відпочинку при суперечці вбив друг, товариші тіло спочатку закопали, а потім вкинули у річку. Екстрасенс запевнив батьків, що вбивця прийде і буде просити прощення, так і сталося.

– Часто стали до мене їхати, коли почалося АТО. І зараз багато приїжджають тих, хто потєряв своїх воїнів, то просто прорва! – каже Сергій Власюк. – Наприклад, з двадцяти людей, фото яких привезли, я знайшов трьох живих, один в плєну оказався.

«Осталося чекати менше»

Вірять у його здібності і односельчани. З початком великої війни йдуть до Сергія Прокоповича і допитуються: коли ж закінчиться це пекло? Те саме запитали і ми.

– Знаю, коли, але не можна говорити. Думаю, осталося чекати менше, но буде не так, як всі думають. Ви проснетеся в один день і вже знатимете, що воно кончилося.

– А путін доживе?

– Запомніть, у таких людей є свої колдуни, є вони і в кожного великого бізнесмена. Нічого з путіним не станеться, там работають такі маги! Знаю чоловіка, що захотів магіческим способом вплинути, так його розбив параліч. Я п’ять років тому побачив, коли війна почнеться. А кінець побачив зразу ж, коли тільки все почалося. Сниться, що я йду по колоді, а внизу дуже глибока пропасть, та я перейшов на ту сторону. Далі були сни, що до мене приїхали військові, пережидали грозу, такий вітер сильний був, страшне. Але гроза пройшла. Буде все добре.

Олена ПАВЛЮК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися