«Росія буде нести свої блуди  і війни по всьому світу»
Україна

«Росія буде нести свої блуди і війни по всьому світу»

7 серпня 2022, 12:24
0
1
Сподобалось?
1

Влітку 1917 року Божа Мати стала являтися трьом малим пастушкам поблизу португальського міста Фатіма. Богородиця застерігала про майбутнє: Друга світова війна, мільйонні жертви, замах на Папу… Ці пророцтва збулися. Минуло вже понад століття, а про Фатімські таємниці досі говорять. Бо у них ще й згадується Рсія зі своїми війнами та «блудами».

Передбачення чули троє дітей, а дорослі – ні

Трьом дітям – 6, 7 і 10 років – Жасінті, Франциску та Лусії, які пасли овець, явилася Діва Марія. Вона пояснила, що буде приходити щомісяця 13-го числа і повідомляти важливі пророцтва, але просила нікому не розповідати. Шокована дітвора боялася сказати про це навіть своїм батькам. Та про видіння дізналися інші, і у визначений час збиралися тисячі людей. Чули пророцтва Богоматері тільки ці троє пастушків. Дорослі лише запитували дітей: «Чи стали б люди засмучені, якби дізналися зміст Таємниці?». На що отримали відповідь: «Так, дуже засмутилися б».

Мати Божа сказала дітям, що у 1929 році повернеться, щоб просити про присвячення росії. І попередила найстаршу, Лусію, що залишить тільки її, щоб вона стала монахинею, а інших двох пастушків забере до себе у Царство Небесне. Так і сталося. Невдовзі Жасінта і Франциско померли. Через 15 років при ексгумації обличчя Жасінти збереглося нетлінним. А Лусія й справді стала черницею та єдиною хранителькою Фатімських таємниць.

Знак – полярне сяйво на пів світу

– Війна скоро закінчиться, – пророкувала Мати Божа дітям у 1917 році. – Але якщо не перестануть ображати Бога, в царюванні Пія XI почнеться друга війна, набагато гірша. Коли побачите ніч, освітлену невідомим сяйвом, то знайте – це великий знак, даний Богом, який буде карати світ за його злочини війною, голодом.

Сестра Лусія за свій довгий вік побачила, як збулися Фатімські передбачення. Закінчення Першої світової війни, початок Другої світової «в царюванні Пія ХІ» – він помер 1939-го, поширення комунізму. І «ніч, освітлена невідомим сяйвом» теж збулася з 25 на 26 січня 1938 року. Такого дива не було з 1709 року! Майже на чотири години небо освітило сильне полярне сяйво, яке спостерігали від Канади до Бермудів та від Шотландії до Австрії. Явище було таким потужним, що зупинило радіосигнал у Канаді та Європі.

Якщо про Фатімські видіння з передбаченнями знали, то Третє послання, яке написала сестра Лусія під час важкої хвороби у 1943 році, було заборонено Церквою аж до 2001-го! Коли у 1981 році Іван Павло ІІ лікувався від поранення, тоді прочитав Третє послання. Виявляється, то були пророцтва про замах на Папу, переслідування християн і сатану у Церкві.

55 років Божа Мати просила за гріховну Росію

– Я ще прийду просити про присвячення росії Моєму Непорочному Серцю, – казала пастушкам у 1917 році Мати Божа, тримаючи серце, закуте в ланцюги. – Якщо послухають моїх прохань, росія навернеться й настане мир; якщо ні – поширюватиме свої блуди по світу, спричиняючи війни і переслідування Церкви. Праведні стануть мучениками, Святійший Отець страждатиме, багато націй буде знищено. Наприкінці Моє Непорочне Серце восторжествує. Святійший Отець посвятить Мені Росію, що навернеться, і на деякий час світові буде подарований мир.

І Діва Марія прийшла – 1929 року, у час, коли комуністи безбожно нищили храми, а «червона чума» ширилася світом. Сестра Лусія у монастирі знову побачила Богородицю. Діва Марія сказала: «Настав час, коли Бог хоче, щоби Святійший Отець у єдності з єпископами цілого світу присвятив Росію Моєму Непорочному Серцю». Про це прохання сестра Лусія сповістила Папу Римського Пія XI. Він пообіцяв взяти послання до уваги, але жодних кроків не зробив. Що цікаво, у 1930-х роках у Португалії тричі проводили це посвячення для своєї нації – і країна уникла жахливої війни, коли вся Європа палала.

Спеціальні молитви на посвячення Росії проводили у 1942 році, у 1967-му, у 1982-му, але це не було так, як просила Діва Марія. Лише 25 березня 1984 року Іван Павло ІІ звершив посвячення Росії Непорочному Серцю Діви Марії у єдності з усіма єпископами. На запитання, чи обряд здійснено з проханнями Богородиці, сестра Лусія відповіла: «Так, але пізно».

І от коли у 2022 році росія великою війною пішла на Україну, Папа Римський зі священниками провели особливу службу у Ватикані «Навернення росії до Непорочного Серця Діви Марії», щоб привести росію від гріхопадіння до покаяння. І це сталося знову 25 березня! Людство вже не сумнівається, які біди і нещастя принесла ця нація усьому світу.

Олена ПАВЛЮК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися