Затримали крадіїв 5 тонн цукру
Вінничина

Затримали крадіїв 5 тонн цукру

21 січня 2015, 19:43
0
0
Сподобалось?
0

Працівники міліції затримали чотирьох злодіїв, які винесли зі складського приміщення одного з приватних підприємств Бершадського району більше п’яти тонн цукру. Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області. Подія трапилася ще напередодні Нового року.

Як розповів в.о. начальника Бершадського райвідділу міліції Олег Беспалько, на місці скоєння злочину працівниками міліції було виявлено відбиток пальця руки, який в подальшому і вивів правоохоронців на слід зловмисників. В ході проведення оперативно-розшукових заходів підозрювані у скоєнні крадіжки були затримані.

Ними виявились четверо чоловіків: двоє рідних братів віком 26 та 28 років та їх товариші 34-х та 44-х років. Жоден із зловмисників ніколи не притягувався до кримінальної відповідальності та не потрапляв у поле зору правоохоронців.

У райвідділі затримані зізнались у крадіжці. Знаючи, що на складі підприємства зберігається цукор, підприємлива четвірка вирішила підзаробити незаконним шляхом. Декілька ночей підряд зловмисники, вийнявши вікно з рами та віджавши решітку, потрапляли в середину приміщення та вивозили викрадене на власному автомобілі.

Працівниками міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення ч.3 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися