Намагаючись захистити від бойовиків мирне населення, загинув волинянин з «Азова»
Волинь

Намагаючись захистити від бойовиків мирне населення, загинув волинянин з «Азова»

12 грудня 2014, 17:37
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні на неподалік Маріуполя у бою з сепаратистами загинули двоє бійців полку спеціального призначення Нацгвардії «Азов». Один із них волинянин з Горохова на псевдо «Тихий». Як повідомив керіник "Правого сектору" Волині Павло Данильчук, голову за Україну Ігор Сливка. Він також був членом "Правого сектора".

Сьогодні бійці «Азова» брали участь у тактичних навчання у підконтрольному українським військовим населеному пункті Гнутово.
До нацгвардійців звернулись жителі населеного Павлополь, що знаходиться неподалік. Люди розповіли про безчинства бойовиків в їхньому селі, яке фактично знаходиться в буферній зоні. Жителі Павлополя також розповіли, що в село зайшла бронетехніка терористів.

Як повідомляє прес-служба підрозділу, на прохання мирного населення в Павлополь висунулась мала група дозору полку «Азов» разом з розвідкою ЗСУ. В ході роботи бійці полку наткнулись на заміновану частину території, де була спланована засідка. Автомобіль «Азову» підірвався на фугасі. В ході нетривалого але активного бою засідка терористів була ліквідована.
Двоє бійців полку «Азов» загинули, троє отримали поранення. Точні втрати терористів невідомі. Відступаючи вони залишили тіла двох вбитих ДНРівців. 
Після відходу бійців «Азову» від околиць Павлополя надійшли повідомлення від місцевого населення, про т,е що в селище зайшло підкріплення терористів на бронетехніці. Вони почали обстріл будинків місцевих жителів, імовірно вважаючи, що в Павлополь увійшов підрозділ «Азову».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися