Волинські міліціонери взяли під опіку 8-річного волонтера із зони АТО
Волинь

Волинські міліціонери взяли під опіку 8-річного волонтера із зони АТО

14 січня 2015, 14:32
0
0
Сподобалось?
0

Зведена група оперативних працівників волинської міліції знаходиться у зоні антитерористичної операції і несуть службу на одному з блокпостів. Неподалік мешкає місцева жителька Ольга зі своїм 8-річним сином Тарасом. За словами міліціонерів, саме ця тендітна жінка та її не по-дитячому дорослий син допомагають нашим бійцям пережити холодну зиму та пекучі морози. Для волинських міліціонерів вони щодня приносять на блокпост гарячі напої та смачні страви, а двері їх оселі завжди відкриті для українських захисників.

Волинські міліціонери взяли сім'ю під опіку. Жінка виховує сина сама, тож у вільний від служби час правоохоронці всіляко намагаються допомогти жінці, особливо у тих справах, де потрібна міцна чоловіча рука.

Тож, щоби подарувати маленький промінець дитячої радості та відчуття свята в домі у Різдвяні празники правоохоронці із гостинцями завітали до оселі Тараса. Подарувавши солодощі та подарунки, захисники подякували господарям за розуміння і допомогу та - головне - за їх тверду національну позицію та щире прагнення жити у єдиній та незалежній Україні.

Хоча хлопчина скромно прийняв подарунки від працівників міліції та сором'язливо позував на фотокамеру, проте гордо та по-чоловічому міцно потиснув руку захисникам у формі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися