У Луцьку поховали застреленого під Волновахою офіцера СБУ
Волинь

У Луцьку поховали застреленого під Волновахою офіцера СБУ

23 березня 2015, 16:30
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку відбулося прощання та поховання загиблого на блокпосту поруч з Волновахою офіцера СБУ з Луцька Віктора Мандзика. Жалобні заходи розпочалися у Будинку панахиди. Згодом поховальна процесія пішки вирушила вулицею Шопена і проспектом Волі до Свято-Петро-Павлівської церкви на вулиці Рівненській. Увесь шлях труну із загиблим несли його побратими та друзі. Перед входом на територію храму, труну взяли священики і занесли її у храм. Після звершення церковного обряду тіло, за бажанням матері Віктора Мандзика, захоронили тут же на старому міському кладовищі на вулиці Рівненській, з яким межує Свято-Петро-Павлівська церква. В останню путь загиблого провели з Гімном України та салютом.

 

Тим часом голова СБУ Валентин Наливайченко у столиці зібрав брифінг для журналістів. Він повідомив, що винне у смерті офіцера СБУ з Волині злочинне угруповання, яке отримує підтримку, а можливо і фінансування – високих посадових осіб Дніпропетровської обласної держадміністрації. Двоє з них нами допитані. Наливайченко уточнив, що мова йде про заступників голови дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана та Святослава Олійника, додавши, що також перевіряється причетність нардепа від «Блоку Порошенка» Андрія Денисенка.

Наливайченко також додав, що розслідування СБУ в Дніпропетровську перешкоджає охоронна фірма «Січ». Зокрема, під час обшуків у Дніпропетровську на правоохоронців здійснили напад невідомі зі зброєю.

Безпосередньо у вбивстві Віктора Мандзика підозрюють Дениса Гордєєва, який перебуває у розшуку. Він має стосунок до «Правого сектору» Дніпропетровщини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олеся
    Олеся

    Слава Герою! Герої не вмирають! Чому Бог забирає найкращих? А покидьки залишаються жити? Коли все це закінчиться у цій Богом забутій країні?

    28 березня 2015, 10:47
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися