Волинські будівельники поступово перетворюють Маріуполь на залізобетонну фортецю
Волинь

Волинські будівельники поступово перетворюють Маріуполь на залізобетонну фортецю

16 квітня 2015, 22:59
1
0
Сподобалось?
0

Навколо Маріуполя силами місцевих та відряджених цивільних будівельних компаній Одеської та Волинської областей зводяться фортифікаційні та інженерні споруди. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Оборонні рубежі складатимуться із сотень бліндажів та окопів різного призначення, десятків опорних пунктів і вогневих споруд. За словами керівництва сектора, в ході побудови складних систем рубежів і опорних пунктів використовуються тільки якісні будівельні матеріали. Начальник інженерної служби сектора зазначив, що в даний час роботи по зведенню фортифікаційних та інженерних споруд досягли активної фази.

«Цілодобово в певних районах працюють військові сапери і цивільні працівники. Успіхам сприяють поліпшення погодних умов та всебічне забезпечення нашої роботи. Таким чином, велике промислове місто буде добре захищений від можливого нападу ворога», - повідомив він. Після завершення робіт у полі фортифікаційні та інженерні споруди будуть передані командирам підрозділів сил АТО для подальшого удосконалення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Дмитро
    Дмитро

    А би влада була разумна, бо коли населення повністю відвернеться, то ніякі фортеці не потрібні. А у Маріуполі наразі багато тих, хто проти влади і вони мають небезпідставні аргументи.

    16 квітня 2015, 23:10
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися