У волинських енергетиків новий директор з Прикарпаття
Волинь

У волинських енергетиків новий директор з Прикарпаття

21 травня 2015, 09:42
0
0
Сподобалось?
0

У головного постачальника електроенергії Волинської області відбулися зміни на керівному містку. Так,  рішенням Наглядової ради ПАТ «Волиньобленерго» генеральним директором товариства призначено Купчака Володимира Романовича. Попередній очільник підприємства Олександр Білець пропрацював на посаді рівно рік.

Як ідеться у біографічній довідці на сайті ПАТ «Волиньобленерго»,

Володимир Купчак народився 7 квітня 1978 року в Івано-Франківську. У 2000 році здобув диплом магістра економіки,  в 2010-му – кваліфікацію інженера. Новий директор є кандидат економічних наук. Володимир Купчак займається викладацькою діяльністю. Вільно володіє англійською і польською мовами.

Також працював начальником відділу міжнародних відносин Івано-Франківської обласної державної адміністрації, на керівних посадах ВАТ «Львівгаз» та ВАТ «Івано-Франківськгаз».

З 2012 по 2014 був народним депутат України 7-го скликання. Обраний по одномандатному округу №84. Отримав 47.38% голосів.

Володимир Купчак засновник і президент Міжнародної Студентської Організації «Форум Європейських Студентів» AEGEE (найбільш чисельна в Європі студентська організація); організатор більше 30 міжнародних конференцій, форумів в Україні і за кордоном.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися