На Волині порушили кримінальну справу за нелегальний видобуток піску
Волинь

На Волині порушили кримінальну справу за нелегальний видобуток піску

23 травня 2015, 11:31
1
0
Сподобалось?
0

Кримінальне провадження правоохоронці відкрили, зреагувавши на депутатський запит першого заступника голови Волинської обласної ради, свободівця Олександра Пирожика щодо несанкціонованого видобування піску в урочищі «Підгірне» Старовижівського району Волині правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Про це інформує Прес-служба Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Як встановила перевірка, проведена органами прокуратури Волинської області, забір піску з урочища «Підгірне» проводився ПП Корцем А.Ф. нібито за дозволом Седлищенського сільського голови Ваврищука М.П. Добутий пісок, за свідченнями опитаних, використовувався для проведення ремонту сільського дитячого садка та двох вулиць у селі Седлище. Досудове розслідування у провадженні здійснюється слідчим відділом Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області за ч. 1 ст. 366 КК України, за фактом внесення неправдивих відомостей посадовими особами Седлищенської сільської ради до акту виконаних робіт щодо ремонту доріг у селі Седлище в грудні 2014 року. Досудове розслідування відносно посадових осіб Седлищенської сільської ради за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України, триває.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Кримінальна справа
    Кримінальна справа

    За пісок??????????????????? Бурштин миють на мільйони долларів , перетворюючи землі с/г призначення на марсіанську поверхню, не сплачуюючи ніяких податків, КОМУ ВІДКРИЛИ КРРРРРРРРРРРРРРРРРИМІНАЛЬНУ справу можете сказати??????????

    23 травня 2015, 12:07
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися