Двоє білорусіві нелегально перейшли кордон на Волині щоб воювати на боці «ЛНР»
Волинь

Двоє білорусіві нелегально перейшли кордон на Волині щоб воювати на боці «ЛНР»

24 травня 2015, 16:59
0
0
Сподобалось?
0

На блокпосту при виїзді з Лисичанська затримали двох громадян Білорусі – 37-річного та 34-річного чоловіків із Брестської області. Вони намагалися пробратися на окуповану територію й воювати на боці терористів. Один колишній десантник, другий не служив, але числиться в резерві на військовому обліку. Нелегально перейшли державний кордон України у Волинській області, а потім через Шацьк, Ковель, Київ і Харків добралися до Луганщини. Спочатку пояснювали, що хочуть потрапити в окупований Перевальск начебто до родичів, але потім зізналися, що насправді їхали воювати на боці «ЛНР».

Про це повідомив Геннадій Москаль.
Білоруси написали детальні пояснення українським силовикам, також розповіли все на відео. Хотіли воювати не з ідеологічних міркувань, а щоб заробити гроші. При собі мали військові квитки.
«Це затримання фактично врятували «заробітчан» від великої дурниці, а може й від смерті. Таких, що воюють на тому боці за гроші – вбивають наших хлопців, руйнують інфраструктуру й житло – дуже багато. Ці двоє не встигли зробити нічого такого, тому просто видворимо їх на батьківщину. Хай із ними розбираються свої силовики. А за те, що їхали вбивати українців, – Бог їм суддя», - зазначив Геннадій Москаль.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися