Луцькі міліціонери скинулись на подарунки для дітей загиблих в АТО колег
Волинь

Луцькі міліціонери скинулись на подарунки для дітей загиблих в АТО колег

1 червня 2015, 21:49
0
0
Сподобалось?
0

Аби влаштувати свято дітям колег, які загинули у боях на Донбасі, луцькі міліціонери зібрали свій одноденний заробіток.

Володимир Іщук та Мирослав Столярчук – бійці роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» – одними з перших записалися до лав підрозділу.  Із першого бойового завдання в зоні АТО хлопці не повернулися. Вони загинули 29 серпня під Іловайськом. У кожного з них лишилося по двоє діток.

– Нам навіть складно уявити, наскільки складно молодим жінкам самотужки поставити на ноги ще зовсім маленьких діток, – розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. – Тому вирішили хоча б трохи їх підтримати: увесь особовий склад міськвідділу одноголосно погодився перерахувати одноденний заробіток на допомогу цим родинам. Усе це ми робимо від душі.

І свято правоохоронці малечі таки зуміли влаштувати: відтепер Калинка Столярчук кататиметься новим велосипедом, Христинка Столярчук вирушить на відпочинок із модною валізою, а Ганнуся і Станіслав Іщуки дивитимуться мультики на сучасному телевізорі.

– Підтримка діток, батьки яких загинули, захищаючи Україну, – наш безпосередній обов’язок, – відзначив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига. – А тому кожна така родина не залишиться поза увагою: усі отримають фінансову допомогу від волинських міліціонерів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися