На передову вирушили бійці найбільш бойового спецпідрозділу міліції
Волинь

На передову вирушили бійці найбільш бойового спецпідрозділу міліції

15 червня 2015, 16:45
0
0
Сподобалось?
0

Днями у зону АТО з Луцька вирушили бійці спеціального підрозділу міліція «Світязь» УМВС України у Волинській області. У складі загону – чимало досвідчених бійців, які пройшли школу виживання в Іловайську та Вуглегірську на Донеччині. Після виходу з оточення у Вуглегірську з світязянами особисто зустрівся міністр МВС Арсен Аваков. Він назвав «Світязь» найбільш бойовим підрозділом. Нині ж ряди роти спецпризначення поповнили не менш бойові новобранці. .

Зі сльозами на очах та з великою вірою в серці проводжали міліціонерів рідні та близькі: усі в один голос бажали їм бути мужніми і витривалими, дружніми і згуртованими, гідно виконати поставлені завдання і якомога швидше у повному складі повернутися додому. У далеку дорогу хлопців благословив настоятель Свято-Георгіївського храму Олександр Мазурак.

Відзначимо, що виконувачем обов’язків командира «Світязю» призначено Ярослава Кашубу взамін Олександра Фацевича, який керував підрозділом під час двох попередніх відряджень на Донбас, а нині очолив патрульну поліцію Києва.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися