З центра Луцька прибирають стихійний квітковий ринок
Волинь

З центра Луцька прибирають стихійний квітковий ринок

20 липня 2015, 21:29
7
0
Сподобалось?
0

Сьогодні на проспекті Волі у Луцьку в районі центрального універмагу ліквідували стихійний ринок, де торгували квітами прямо на тротуарі.

Журналісти Район. Луцьк зібрали різні точки зору щодо цього рейду та доцільності існування такого ринку.

Віра Волкова – одна з тих, хто торгував на тротуарі квітами. Вона повідомила, що справді розігнали жінок, які реалізують квіти, їм також виписали протоколи та пригрозили штрафами. Однак продавцям, що торгують в палатках, лише видали приписи.

Вона повідомила, що торговцям запропонували перейти працювати на проспект Волі, 41 (за магазином «Знання»), але «там болото, нема бруківки і дерева». Мовляв, погодяться перейти, якщо територію викладуть бруківкою.

Мешканець прилеглого будинку Руслан розповів, що негативно ставиться до стихійного базарчика фактично на своїй прибудинковій території:

Начальниця відділу муніципальної дружини Юлія Сиротинська повідомила, що всіх, хто торгує на «базарчику» в центрі, завчасно попередили про ліквідацію. Завтра відбудеться засідання адмінкомісії, де вирішуватимуть питання з торгівлею квітами в центрі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Торгівля квітами була дозволена міською радою чотири роки назад. Прибирання проводилося відповідною організацією згідно договору про прибирання за відповідну оплату квіткарів.

    21 липня 2015, 09:17
    Відповісти
  • Бруківка не розбиралася, а лише знаходилися її частини для підпору ваз під час вітру. Торговці домашніх квітів не бажають переходити в інше місці, тому звертаються у всі інстанції для продовження торгівлі в тому ж місці, або рядом з палатками куплених на продаж квітів.

    21 липня 2015, 09:35
    Відповісти
  • Домашніми квітами торгують старенкі бабусі, яким потрібні фінанси на лікування, безробітні жінки на утруманні яких є діти,а також ті чиї діти та внуки в АТО.

    21 липня 2015, 09:50
    Відповісти
  • Квітникарів примусово, проти їхньої волі заставляють переселитися для торгівлі квітами з центру Луцька на перетин проспекту Волі і вулиці Чехова.

    22 липня 2015, 01:01
    Відповісти
  • А мешканців на проспект Волі, 41 (за магазином «Знання») м. Луцька затитували?

    22 липня 2015, 22:15
    Відповісти
  • Місце для квіткового ринку гарне біля обласного театру. І центр міста і нікому не заважатиме, бо по тих ямах ніхто не ходить.А хто з центру попреться до "Знань"... ?

    22 липня 2015, 22:29
    Відповісти
  • Або під центральним універмагом.

    22 липня 2015, 22:44
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися