Жінці та чотирьом дітям загиблого в АТО волинянина волонтери подарували будинок
Волинь

Жінці та чотирьом дітям загиблого в АТО волинянина волонтери подарували будинок

5 серпня 2015, 19:03
0
2
Сподобалось?
2

3-го травня у Луганській області під на польовій дорозі на фугасі підірвався БРДМ-2, у якому було п’ятеро військових. Троє отримали поранення, двоє загинули.Серед тих, хто загинув,  уродженець Любомльського району, старший солдат Юрій Гіль 1985 року народження. Чоловік був призваний до війська за мобілізацією 12 лютого цього року. В загиблого Героя залишилося четверо діток.

І ось тепер сім’я загиблого матиме власний будинок у селі Радехів Любомльського району. Його для родини нещодавно придбали любомльські волонтери.

Ольга Савош розповідає, що Юрій Гіль дуже мріяв про дім для своєї сім'ї, аби діти мали дах над головою, бо мешкали в орендованій хаті.

Саме завдяки зусиллям  волонтерів для сім’ї Гілів вдалося відшукати будинок, який не вимагав великих затрат на облаштування його для життя. Будинок у хорошому стані і потребує невеличкого косметичного ремонту, а ще він знаходиться поруч зі школою та дитячим садочком, що дуже важливо…

Кошти, за які придбали дім, повністю волонтерські. Завдяки Наталії Деречинській, Катерині Кухаренко, Вероніці Федосовій-Цибульській та іншим діти Юрія Гіля мають дах над головою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися