Курйози під час виборів у Луцьку: з’їдений бюлетень і протест проти обох кандидатів
Волинь

Курйози під час виборів у Луцьку: з’їдений бюлетень і протест проти обох кандидатів

15 листопада 2015, 20:29
0
0
Сподобалось?
0

На дільниці №071033 (корпус ЛНТУ) виборець з’їв бюлетень. Про це повідомив офіційний спостерігач громадської кампанії «Контролюємо вибори». За його словами, виборець, прийшовши на дільницю, поводив себе неадекватно. Отримавши бюлетеня, він відмовився голосувати. На зауваження членів дільничної виборчої комісії, виборець порвав бюлетень. Коли на місце покликали правоохоронця, чоловік поклав до рота порваний бюлетень і з’їв.

Також на дільниці № 071091 (вул.  Карбишева, 2 – Луцький коледж рекреаційних технологій і права) виборець розірвав бюлетень на дрібні шматочки і повернув його у такому вигляді членам комісії. Факт псування бюлетеня зафіксував спостерігач громадянської мережі ОПОРА.

Чоловік пояснив свій вчинок тим, що він не підтримує жодного з кандидатів, а графи «Проти всіх» у бюлетені зазначено не було. Після інциденту виборець на вимогу голови дільничної виборчої комісії написав пояснюючу записку.

«Я, маючи право виборчого права, знехтував ним, розірвавши бюлетень для вибору міського голови. Я вважаю свій вчинок правомірним», - ідеться у заяві.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися