На Волині сільська рада придбала електромобіль для туристичних прогулянок
Волинь

На Волині сільська рада придбала електромобіль для туристичних прогулянок

15 січня 2016, 10:09
0
0
Сподобалось?
0

Нещодавно Грем’яченська сільська рада Ківерцівського району придбала за 384 700 гривень електромобіль. Про це стало відомо з Вісника державних закупівель.

Цікаво, що дана автівка у документації класифікується як «снігоходи; автомобілі спеціальні для перевезення гравців у гольф і подібні транспортні засоби з двигунами».

На інформаційний запит інтернет-видання «Під прицілом» голова Грем’яченської сільської ради Наталія Мельник повідомила, що закупівля даної автівки здійснювалась у рамках реалізації проекту «Розвиток співробітництва в галузі санаторно-курортного туризму на польсько-українському прикордонні».
Чиновниця зазначила, що фінансування всіх заходів проекту здійснюється за кошти міжнародної технічної допомоги, але поступаючи на рахунок сільської ради вони обліковуються, як кошти місцевого бюджету.

«Електромобіль буде використовуватися в інформаційно-туристичному центрі, який створений в Грем’ячому також в рамках реалізації заходів даного проекту для організації проведення екскурсій по екологічних маршрутах, що розроблені на території Грем’яченської сільської ради», – розповіла Наталія Мельник.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися