У Луцьку демонтують перший пам’ятник Скрябіну
Волинь

У Луцьку демонтують перший пам’ятник Скрябіну

23 лютого 2016, 12:21
0
0
Сподобалось?
0

Першого жовтня минулого року у Луцьку на території рекреаційної зони ТРЦ «Сіті-парк» урочисто відкрили пам’ятник лідеру гурту «Скрябін» Андрію Кузьменку. На події були присутні батьки загиблого музиканта. Луцький пам’ятник став першим на його честь. Проте майже одразу після відкриття у різних колах розгорілася дискусія про те, що скульптор Ірина Дацюк невдало втілила ідею. Мовляв пам’ятник Кузьми не схожий на живого Андрія Кузьменка.

І ось у спільноті луцького фан-клубу музинканта «Модна країна» з’явилося повідомлення від імені матері Скрябіна Ольги Кузьменко.

Сайт «Район.Луцьк» подав повний текст звернення:

«Жителям Луцька і фанам Скрябіна.

Хочу до всіх наших прихильників донести і роз’яснити ситуацію з пам’ятником Скрябіну. Язик не може виговорити синові... Пам’ятник буде демонтований – це однозначно.

Ірина Дацюк абсолютно не наблизилася до портретної схожості Андрійка, значить вона не може виконувати цю роботу. Звалювати свій абсолютний провал на когось – це смішно. Я від її переробки вже давно відмовилася.

Це ж потрібно мати яку відвагу, щоб зробити скандал на цілу Україну, бути фактично уже звільненою від цієї роботи і заявляти про якийсь обов’язок переробки.

Я, мама Андрія Кузьменка, забороняю робити подібні заяви, бо вони не мають під собою ніякого ґрунту. Прошу Ірину Дацюк залишити душу і тіло мого сина в спокої.

Ви ж християнка, не спекулюйте на цій темі, вона для вас давно закрита».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися