Волинянин залучив до розбійного нападу двох неповнолітніх
Волинь

Волинянин залучив до розбійного нападу двох неповнолітніх

3 березня 2016, 17:15
0
0
Сподобалось?
0

У вівторок ввечері троє чоловіків на вулиці 1 Травня у Любомлі напали на 20-річну мешканку одного із сіл району. Приставивши жертві до щоки ножа, у неї відібрали 420 злотих і 129 гривень. Гроші були у сумці, яку зловмисники вирвали з рук потерпілої.

Працівники патрульної служби Любомльського відділу події спільно із членами громадського формування «Варта порядку» під час проведення перевірки на стадіоні «Колос» у Любомлі виявили трьох хлопців, які за зовнішніми прикметами були схожі на осіб, котрі вчинили розбійний напад. І справді поліція не помилилася. Ватажком цього тріо виявився 23-річний раніше судимий мешканець одного з сіл Любомльщини. «На справу» із собою він прихопив 16-річного і 17-річного односельців. У затриманих вилучили гроші та гаманець вилучили.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Хлопцям оголосили про підозру у вчиненні розбою. 23-річного зловмисника затримали на підставі ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Окрім цього, вирішують питання щодо відкриття відносно нього кримінального провадження за ст. 304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального Кодексу України. За вчинення розбійного нападу хлопцям загрожує від семи до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися