Шацьк розраховує отримати нову рятувальну техніку
Волинь

Шацьк розраховує отримати нову рятувальну техніку

3 березня 2016, 18:37
1
0
Сподобалось?
0

Поглиблюється співпраця між гміною Влодава (Республіка Польща) і Шацьким районом. Цього разу спільні зусилля представників влади обох прикордонних регіонів були спрямовані на забезпечення своїх територіальних громад пожежно-рятувальною технікою. На сучасні пожежні автомобілі, здатні оперативно реагувати на надзвичайні події, претендуватимуть у рамках майбутнього, спільного з Євросоюзом, проекту шість гмін Влодавського повіту і Шацька селищна рада.

Про це повідомили у прес-службі партії УКРОП.

Делегація Шацького району в складі голови Шацької районної ради Сергія Карпука, заступника голови Шацької райдержадміністрації Сергія Кужеля, Шацького селищного голови Сергія Віннічука,   начальника Шацького районного сектору УДСНС України у Волинській області Анатолія Пінкевича, начальника сектору взаємодії із ЗМІ та роботою з громадськістю УДСНС України у Волинській області Володимира Нестерова та директора Шацького МБК Ніни Вирович домовлялася з польськими партнерами про написання спільних проектів та можливості їх співфінансування. Транспортні засоби, які можна придбати в рамках проекту (окрім пожежного автомобіля, мова йшла про багатофункціональну рятувальну техніку, а також рятувальний човен), не з дешевих, їхня вартість – від 100 до 300 тисяч євро. З української сторони до співфінансування проекту (10% від загальної вартості) мають долучитися обласний, районний та Шацький селищний бюджети.

Як відзначив голова Шацької райради Сергій Карпук, Волинська обласна рада попередньо дала згоду на дольову фінансову участь в українсько-польському проекті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • микола
    микола

    Хто жив той і живе,але тепер їх треба вішати за ребро обо на палю щоб мучились як колись за козаків.

    8 листопада 2016, 19:31
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися