У Луцьку не зможуть проводити концерти артисти, які виступають в Росії
Волинь

У Луцьку не зможуть проводити концерти артисти, які виступають в Росії

2 квітня 2016, 11:26
1
0
Сподобалось?
0

На пленарному засіданні п’ятої сесії Луцької міської ради прийняли рішення про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території міста представниками шоу-бізнесу, котрі здійснюють свою бізнесову діяльність, проводять концерти, гастролі, беруть участь у різних інших розважальних заходах на території Російської Федерації під час російсько-української війни. Заспівом до такого кроку стала ситуація навколо дуету Потап і Настя. Концерт артистів мав відбутися у Луцьку, однак значна частина луцької громади виступила за його скасування через виступи дуету в Росії.

Голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік у своєму виступі аргументував потрібність прийняття цього рішення. За його словами, в умовах російсько-української війни частина українського шоу-бізнесу зайняла проросійську позицію і продовжує робити спільний бізнес з країною-окупантом. Вони беруть активну участь у відзначенні російських імперських дат, пропагують російський імперський світогляд та сприяють русифікації українського інформаційного простору.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • АНДРІЙ
    АНДРІЙ

    Кацапня розстрілює українських хлопців, що дотримуються мінських угод Порошенки, а концертні хохли надають бандюкам наснаги. Тих зрадників варто вигнати до Московії !

    3 квітня 2016, 12:53
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися