ФК «Луцьк» зіграв перший офіційний матч і отримав суперників в аматорської першості України
Волинь

ФК «Луцьк» зіграв перший офіційний матч і отримав суперників в аматорської першості України

14 квітня 2016, 08:59
0
0
Сподобалось?
0

Вчора, 13 квітня, новостворений футбольний клуб «Луцьк», який має замінити знищену боргами «Волинь», зіграв свій перший офіційний матч. Лучани розпочали виступи в аматорському чемпіонаті області й одразу з другого кола. ФК «Луцьк» у рамках 10 туру у Камені-Каширському переміг ДОФ «Арбо» з рахунком 5:1.

Паралельно ФК «Луцьк» подав заявку на участь в чемпіонаті України серед аматорських команд, який стартує вже найближчої неділі. На першому етапі 24 клуби будуть поділені на 6 груп. ФК «Луцьк» потрапив до першого квартету разом з МФК «Житомир», «Гірником» із Соснівки Львівської області та ФК «Малинськ» з Рівненщини. Відзначимо, що у цьому ж турнірі братимуть участь чимало відомих команд. Так у другій групі зіграють вінницька «Нива» та «Поділля» з Хмельницького, у третій – тернопільська «Нива», у шостій – криворізький «Кривбас» та запорізький «Металург».

За ФК «Луцьк» виступатимуть тренери з системи ФК «Волинь» Сергій Чабан, Ярослав Комзюк, Альберт Шахов, Володимир Гапон та інші. Також к складі команди досвідчені гравці, доля яких так чи інакше була пов’язана з ФК «Волинь» та волинським футболом, такі як Віктор Мацюк та Олександр Антонюк. Окрім того у заявці будуть і гравці юнацької команди ФК «Волинь» віком до 17 років.

До фінального етапу аматорської першості України вийдуть переможці груп та дві найкращі команди з других місць, які візьмуть участь у стадії плей-офф. Проте регламент змагань передбачає, що право на заявку до другої ліги уже восени цього року команди зможуть отримати за сам факт участі у турнірі, тобто вигравати його не обов’язково.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися