У волинянина вилучили сотні гранат, снарядів міни та вогнепальну зброю
Волинь

У волинянина вилучили сотні гранат, снарядів міни та вогнепальну зброю

23 квітня 2016, 14:02
1
0
Сподобалось?
0

Днями у Ковелі в одному із гаражних масивів міста поліцейські виявили та вилучили в 49-річного місцевого мешканця неймовірний арсенал зброї та боєприпасів. Вони були сховані у двох гаражах. Серед вилученого: 220 гранат РГ-42 та 100 гранат Ф-1 без запалів, 114 артилерійських 45-мм снарядів без запалів та 13 із запалами, 59 гранат РГ-42 із запалами, дві протипіхотні міни ПМ-3, авіаційна міна, майже 3 тисячі патронів калібру 7,62 мм до ППШ, понад 1,6 тисяч патронів калібру 7.62 мм до кулемета та карабіна. Окрім цього, правоохоронці вилучили корпуси, стволи та затвори стрілецької зброї часів Другої світової війни. Власник арсеналу пояснив поліцейським, що всю зброю та боєприпаси він викопав впродовж двох років у лісах Ковельського району.

Про це повідомила  прес-служба поліції Волині.

На місці спеціалісти-вибухотехніки встановили, що виявленні боєприпаси відносяться до першої категорії, тобто є надзвичайно небезпечними. Досліджувати такі боєприпаси неможливо. Тому їх  транспортували на спеціалізований полігон і підріали.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олександр
    Олександр

    Тримав чоловік мабуть на всяк випадок якщо ворог підійде поближче. Якщо не продавав не розповсюджував то за що його судити. Тут того "добра" в наших Волинських лісах,полях,хватає.Те що позбирав міни,снаряди то добре.. А то на них міг буть хто в лісі підірватися.. От тільки треба було те все поздавати в МВС щоб знищили..Ато і самому можна підірватися.

    24 квітня 2016, 11:01
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися