У Великодню ніч Луцьком курсуватиме громадський транспорт
Волинь

У Великодню ніч Луцьком курсуватиме громадський транспорт

27 квітня 2016, 16:14
0
0
Сподобалось?
0

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк. Так, доручення організувати рух тролейбусів у ніч з 30 квітня на 1 травня (з 24:00 до 6:00) отримав керівник Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк. По одній машині працюватиме на маршрутах: № 3 – «Лісництво-Драмтеатр», № 4 – «АС-2-Залізничний вокзал», № 5 – «Дубнівська-Гордіюк», №8 – «ЦУМ-Гордіюк»; № 9 «ЦУМ-Гордіюк». По два тролейбуси курсуватиме на маршрутах: № 1 – «Бенделіані-Драмтеатр», №15 – «ЦУМ-пр. Молоді-ЦУМ» та №15а «ЦУМ-пр. Молоді-ЦУМ».

Крім того, на провідну неділю (8 травня) буде забезпечено роботу восьми тролейбусів за маршрутом № 7 – «Залізничний вокзал–Гаразджа» та чотирьох автобусів за маршрутом «Конякіна-Гаразджа», який проходитиме в прямому та зворотному напрямках вулицями та проспектами: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська.

Приватному акціонерному товариству «Луцьке АТП-10701» рекомендовано залучити для перевезень додаткові транспортні засоби (до 20 одиниць) за автобусним маршрутом № 3 – «Гаразджа-Госпіталь», відповідно до умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом з 29 квітня до 1 травня та з 6 до 8 травня і забезпечити рух одного автобуса за маршрутом № 9 – «Теремнівська-Рованці» в ніч з 30 квітня на 1 травня (з 24.00 год. до 06.00 год.).

Також у провідну неділю (8 травня) ТзОВ «Санрайз» рекомендовано залучити чотири автобуси, а перевізнику Ореховському П.О. – два автобуси для перевезення за маршрутом «Конякіна-Гаразджа», який проходитиме у прямому та зворотному напрямках вулицями та проспектами: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися