На другу річницю роти «Світязь» перший командир подарував підрозділу позашляховик
Волинь

На другу річницю роти «Світязь» перший командир подарував підрозділу позашляховик

10 червня 2016, 21:12
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні відзначили другу річницю від дня створення роти патрульної поліції особливого призначення «Світязь». Хоча два роки не так і багато, проте за цей час в історії підрозділу з’явилося багато трагічних і героїчних сторінок. Особливим болем пече згадка про Іловайський котел, в якому «Світязь» втратив своїх бійців. Гордість переповнює за героїчну оборону Вуглегірська, де волинські тоді ще міліціонери разом із артилерійським підрозділом ЗСУ стримували наступ ворожих танків на місто.

Розпочались заходи з поминального молебню по загиблих у зоні  АТО бійцях роти особливого призначення в Свято-Георгіївському храмі, що на території ГУНП України у Волинській області. До могил героїв у Луцькому, Локачинському та Любомльському Волинської та Млинівському сусідньої Рівненської областей поклали живі квіти.

Після молебню керівник Волинської поліції Петро Шпига зустрівся з бійцями «Світязя», також передав подарунки та матеріальну допомогу сім’ям загиблих бійців. Були й нагороди від Міністерства внутрішніх справ України та Міжнародної поліцейської організації. За плідну працю, високий професіоналізм, спрямований на зміцнення законності й правопорядку, особисту мужність та відвагу, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України наказом Міністра внутрішніх справ України грамотою МВС нагородили капрала поліції Вадима Кіселя, подяками МВС - сержанта поліції Олега Булатова, молодшого лейтенанта поліції Віталія Шелеста та лейтенанта поліції Ігора Крохмала. Почесною відзнакою української секції Міжнародної поліцейської організації нагородили підполковника поліції Сергія Максимчука та т.в.о. заступника начальника ГУ НП у Волинській області Сергія Козака, котрий раніше був командиром «Світязя».

Керівник волинської поліції з нагоди другої річниці створення роти особливого призначення вручив бійцям наручні годинники та пам’ятні медалі «Захиснику Батьківщини». До привітань також долучився і Благодійний фонд «Волинь-2014». 

Приїхав до Луцька з нагоди другої річниці «Світязя» і перший командир підрозділу Олександр Фацевич. Він також був не з порожніми руками. Фацевич передав для потреб підрозділу позашляховик «Рено Дастер».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися