У Луцьку на Олімпіаду-2016 кваліфікуються легколатлети з України та ще 8 країн, а також троє волинян
Волинь

У Луцьку на Олімпіаду-2016 кваліфікуються легколатлети з України та ще 8 країн, а також троє волинян

16 червня 2016, 18:22
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку стартував відкритий чемпіонат України з легкої атлетики. Його особливість полягає у тому, що спортсмени учасники у легкоатлетичних секторах луцького стадіону «Авангард» здобуватимуть путівки не куди-небудь, а на XXXI літні Олімпійські ігри у Ріо де Жанейро, а також на європейську першість в Амстердамі. На змагання, окрім українських спортсменів, прибули представники ще вісьмох країн. Зокрема є легкоатлети з Узбекистану, Грузії, Молдови, Туреччини, Індії, Білорусі, Венесуели та Ізраїлю. Річ у тім, що за правилами міжнародної федерації легкої атлетики, спортсмен може здобути необхідний кваліфікаційний результат не лише на внутрішніх національних чемпіонатах, а й на великих офіційних змагання інших країн.

Сьогодні у Луцьку відбуваються півфінальні та фінальні змагання з бігу на різні дистанції, метання молота, штовхання ядра та стрибків у довжину.

Загалом змагання зібрали близько півтисячі спортсменів. Чемпіонат України з легкої атлетики триватиме до 19 червня. Кваліфікуватися на Олімпіаду-2016 розраховують і троє волинських спортсменів. Це метальниця молота Ірина Климець, бігун Данило Даниленко та метальник списа Максим Богдан.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися