У Луцьку відкрили виставку картин, вишитих бісером
Волинь

У Луцьку відкрили виставку картин, вишитих бісером

25 серпня 2016, 12:38
0
8
Сподобалось?
8

У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва днями відкрилася виставки вишитих бісером робіт колишньої працівниці «Вісника і К», рукодільниці Наталії Сливи. Інтерес до мистецтва виник у неї ще з дитинства, а коли вишила першу картину, то вже не змогла зупинитись. Ось уже кілька років майстриня вишиває бісером. Помолившись, береться до нелегкої творчої праці.

– Колекцію збирала з душею. Намистинка до намистинки – й не полишаю, поки не вишию. Найчастіше вдається сісти за вишивання вночі, – зізнається жінка, – коли зроблено всю хатню роботу і немає метушні.

Представлені картини різної тематики – від ликів святих до патріотичних символів. Наталія Слива розповіла, що головною метою виставки є популяризація техніки вишивання серед дітей і юнацтва. Адже, як наголошує, такі заняття заспокоюють і вчать терплячості.

– Картини, які створює Наталя Слива, дарують позитив, від них віє теплотою, а коли на них дивишся, вони ніби оживають, – поділилася враженнями директор бібліотеки Алла Єфремова.

Десятки робіт рукодільниці потрапили в приватні колекції у різні куточки світу, зокрема в США, Білорусь, Німеччину, Італію, Польщу та Росію.

На відкриття першої виставки Наталії Сливи прийшли друзі, колеги та рідні. А також чимало зацікавлених у мистецькій сфері лучан і гостей міста. Експозиція діятиме до 9 вересня, і всі охочі зможуть придбати представлені картини вишивальниці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися