Куротний Світязь знайшов курортного побратима на Донеччині
Волинь

Куротний Світязь знайшов курортного побратима на Донеччині

23 вересня 2016, 12:58
0
0
Сподобалось?
0

22 вересня у Світязі відбулась зустріч місцевого сільського голови Миколи Цвида та очільника села Урзуф Мангушського району Донеччини, що неподалік Маріуполя, Івана Попова. Вони підписали меморандум про співпрацю.

Урзуф, як і Світязь – курортний населений пункт на березі Азовського моря, щоправда має цей статус закріплений законодавством. Микола Цвид зауважив, що зараз теж працює над тим, аби Світязю надали звання курортного, адже це відкриває нові можливості та перспективи для розвитку. Як виявилось у сіл, які розділяють понад тисячу кілометрів, чимало спільних проблем та планів. Зокрема сільські голови обговорили проблему з каналізуванням, податки та акцизні збори й багато іншого.

– Ми дуже хочемо, щоб вже наступного літа ваші діти приїхали до нас, на море, щоб вони теж зрозуміли, що Донеччина – це Україна, що ми любимо свою державу і не хочемо війни. Я сподіваюсь, що все буде спокійно й нам вдасться це зробити, – зазначив член донецької делегації, голова Мангушської райради Володимир Топузов.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися