«Хаммер» у Світязі «купав» столичний бізнесмен з кримінальним минулим
Волинь

«Хаммер» у Світязі «купав» столичний бізнесмен з кримінальним минулим

12 липня 2023, 17:20
0
0
Сподобалось?
0

Водієм позашляховика Hammer, який катався позашляховиком «Хаммер» на пляжі озера Світязь, виявився 44-річний бізнесмен з кримінальним минулим Владислав Поляков.

Про це сайту «Конкурент» стало відомо з власних джерел.

11 липня це авто зупинили у Ковелі за порушення ПДР. Під час перевірки номера кузова правоохоронці встановили, що автомобіль не зареєстрований у базі даних.

Владислав Поляков є керівником підприємств «Флора» та «Гріненерго», а також співвласником ТОВ «Шацьке мисливське господарство».

Згідно з інформацією з відкритих джерел, Поляков має значний досвід спілкування з правоохоронцями.

Як писав Detectiv.info, у «буремні двотисячні» Поляков буцімто зажив слави фахівця у вирішенні делікатних питаннях, пов’язаних з рекетом, тортурами та викраденнями людей. Журналісти вказували на його причетність до кількох випадків кіднепінгу, однак у відкритій частині судового реєстру міститься тільки один обвинувальний вирок.

З його тексту випливає, що 27 грудня 2012 року Полякова було засуджено Печерським районним судом Києва за викрадення мешканця столиці (ч. 2 ст. 146 КК України) та привласнення паспорта жертви (ч. 3 ст. 357 КК України) до 3,5 років ув'язнення. За п'ять днів до цього іншу частину обвинувачень стосовно Владислава Володимировича, згідно з яким Полякову інкримінувалося шахрайство (ч. 4 ст. 190 КК України), вимагання (ч. 4 ст. 189 КК України) та кіднепінг (ч. 2,3 ст. 146 КК України) за рішенням суду було виділено в окреме провадження та направлено до прокуратури столиці для організації додаткового розслідування. 10 грудня 2012 року ця справа була закрита постановою заступника начальника слідчого відділу Святошинського РУГУ МВС України в м. Києві.

На Волині Олексакндр Поляков фігурував у конфлікті на підприємстві «Флора» у Ростані на Шаччині. Столичний підприємець мав бізнесконфлікт із тодішнім депутатом обласної ради Василем Столяром. Поляков на основі рішення суду зайшов на плантацію лохини у Ростані з озброєними людьми – це були переважно колишні працівники правоохоронних органів та люди з сумнівною біографією. Інша сторона конфлікту зібрала під дві сотні представників спортивних клубів з Луцька та Рівного, але була беззбройна. Натомість «кияни» організували провокацію із застосуванням зброї, після чого у ситуацію втрутилася поліція.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися