Столичні театрали покажуть у Луцьку легендарну комедію
Волинь

Столичні театрали покажуть у Луцьку легендарну комедію

29 березня 2017, 10:54
0
0
Сподобалось?
0

На сцені Волинського обласного академічного драматичного театру імені Тараса Шевченка покажуть легендарну комедію на дві дії «Боїнг- Боїнг». У головних ролях відомі українські актори Євген Паперний, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Георгій Хостікоєв, Марина Ягодкіна, Христина Сінельник, Аліна Безуханич.

«Боїнг-Боїнг» - легенда французького театру минулого століття. П’єса увійшла у книгу рекордів Гіннеса, поставлена в 60 країнах світу. Основа сюжету – роман молодого паризького ловеласа з трьома чарівними стюардесами. Обраниці літають на різних авіалініях, і це змушує винахідливого жениха підлаштовувати своє життя під розклад «прильоту-відльоту» всіх «наречених». Це призводить до нескінченно смішних ситуацій ...

Вперше «Боїнг-Боїнг» був поставлений у 1960 році в одному з великих паризьких приватних театрів «Comedie Caumartin». З тих пір п'єса з незначною перервою йшла в Парижі по 18 вересня 2004 року в режимі щоденного показу (театр «Michel»). З «Боїнгом» взагалі пов'язана нереальна статистика. Він зіграний по всьому світу в цілому більше 18000 разів. 
Вистава відбудеться 25 квітня. Початок о 19:00. Вартість квитків – від 90 гривень. Їх можна придбати у касі драмтеатру та барі «П’яТниця». Довідки за номером (095) 610-11-94 та 72-54-60.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися