Лучанин, який знущався над котом і викинув його через вікно, сяде на п’ять років
Волинь

Лучанин, який знущався над котом і викинув його через вікно, сяде на п’ять років

16 червня 2017, 16:58
3
0
Сподобалось?
0

Cуд виніс вирок 21-річному лучанину Юрію Гнатюку, котрий став «відомим» минулого року разом із переселенкою з Луганщини Любов’ю Таропіною. Обоє вони знущалися над кошеням і знімали це на відео, виклавши його згодом в Інтернет. Кота клали у морозильник, у духовку, та у пральну машину. А згодом просто викинули через вікно. Тварина кілька днів помучилася й померла.

Як пише «Волинь 24», Юрія Гнатюка визнали осудним і відправили його за грати на 5 років і 1 місяць. Річ у тім, що хлопець на момент вчинення цього злочину уже був засуджений умовно на три роки за навмисне завдання важких тілесних ушкоджень.

Любов Таропіну засудили раніше, ще наприкінці 2016 року. Їй призначили покарання у вигляді до 3 років та 6 місяців позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку. Дівчина повернулася з матір’ю на Луганщину. А нещодавно вона фігурувала у відеоблозі своєї подруги з Луцька.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Дмитро
    Дмитро

    Такі виродки взагалі не мають жити. Воно вийде з в"язниці і буде продовжувати вбивати. Сподіваюсь, що в"язниця все розставить по своїх місцях.

    16 червня 2017, 17:26
    Відповісти
  • нема проблем
    нема проблем

    Нещодавне знищення майже тисячі коментарів у Волиньпості і сьогоднішнє /не набагато меньша кількість/ у ВГОЛОС корумпованими темними силами ще раз підтверджує гіперкорупцію в ЛВПУ і УОН. - Варіант "кінці в воду" не пройде. Докази злодійств та гіперкорупції в освітніх установах будуть і дальше висвітлюватись в усіх інтернетвиданнях Волині і не тільки... до тих пір вся злодійська братія , породжена батовим, постане перед судом. Довго, складно, але це буде! ..... "Активне коментування" останнім часом чергової училищної проблеми / затяжний конфлікт в адміністрації училища/ незначної кількості нових коментаторів з матюкливою лексикою це всього лиш відволікаючий момент від проблеми, породженої батовим , та результатів груднево - січневої ревізії аудитслубою фінансово - господарської діяльності училища Конфлікт між керівниками училища - це окрема тема, яка не залишиться поза увагою ЗМІ. А "заслуги" батових, поповичів, грушок, некрасових , панькевичів, максимчуків просто зобов'язані бути оцінені статтями ККУ.... Пригадується один з останніх коментарів: "в 9ПТУ керують максімчуки ...". Щодо "керівництва" максимчуків,- то вони приживались і лизали всім училищним директорам, ставлячи їх в залежність і заробляючи на цьому солідні дивіденди. Саме максимчуки можуть стати зв'язковою ланкою між злодіяннями батовської бригади і сьогоднішніми проблемами училища /вони й тут добряче задіяні/.... Вчасно зупинитись і піти - це теж мистецтво, але надто важко це зробити. Дякуємо батову і його покровителям... - марафон вартий уваги книги рекордів Гіннеса! Див. на сайті батов г ф

    16 червня 2017, 22:00
    Відповісти
  • покарання уникнули
    покарання уникнули

    В даному випадку(підробніше на сайті батов гф - Корупція ПТО волині покриває влада і правоохоронці ...) корупціонерами розкрадено на мільйони - ПОКАРАННЯ НІХТО НЕ ПОНІС ! ! ! Над свідками знущались ! Людей били , ставили на коліна . Знущались , залякували , шляхом обману і підкупу ... всі вийшли сухими з води .зщ

    17 червня 2017, 08:19
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися