Нетверезий лучанин протаранив припарковане авто, побив очевидця і давав хабар поліцейським
Волинь

Нетверезий лучанин протаранив припарковане авто, побив очевидця і давав хабар поліцейським

30 жовтня 2017, 12:19
0
0
Сподобалось?
0

ДТП без потерпілих сталося 28 жовтня на проспекті Відродження. Намагаючись від’їхати від будинку 54-річний чоловік своїм автомобілем «Фолксваген» вдарив припаркованим «Хюндай», рухаючись заднім ходом. Це помітив сусід та зробив водієві зауваження. Водій побив його. У чоловіка зафіксували розсічення брови та гематоми на обличчі. Патрульні одразу помітили у винуватця ознаки сп’яніння, що згодом підтвердила перевірка: на місці тест показав 1,68 проміле, а в наркодиспансері – 1,59 проміле.

Чоловік намагався залагодити ситуацію, просив в інспекторів його «не карати», натомість, запропонував неправомірну вигоду. На неодноразові зауваження полісменів не реагував, намагався все перевести на жарт. 
Однак патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка все зафіксувала, відомості про даний факт внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 369 КК (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Управління патрульної поліції Луцька оприлюднило відео, на якому чути, як чоловік намагається вручити хабара патрульним і вкладе у документи гроші.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися