Контрасти у роботі луцьких патрульних: одного намагалися «задобрити» грошима, а іншого покусали
Волинь

Контрасти у роботі луцьких патрульних: одного намагалися «задобрити» грошима, а іншого покусали

4 грудня 2017, 09:43
0
0
Сподобалось?
0

У ніч на 3 грудня на вулиці Ківерцівській у Луцьку екіпаж патрульних помітив вантажний «Mercedes», водій якого порушив правила дорожнього руху. На вимогу зупинитись не зреагував і намагався заїхати на територію штрафмайданчика. При затриманні водій чинив опір патрульним і вкусив за палець інспектора. 43-річний водій мав ознаки алкогольного сп’яніння та керував без належних документів. На нього оформили ряд адміністративних матеріалів. Інспектор звернувся по медичну допомогу, у нього зафіксовано незначне ушкодження.

Згодом, за порушення ПДР, зупинили «Volkswagen Passat» на вулиці Львівській. У 25-річного водія – мешканця Луцького району – виявили ознаки сп’яніння. Він намагався відкупитися від поліцейських і навіть поклав до куртки патрульного гроші - 2500 гривень. Інспектори затримали водія й викликали слідчо-оперативну групу. Під час очікування слідчих порушник та його «група підтримки» почали стверджувати, що це сам інспектор витягнув гроші з гаманця водія і поклав собі в кишеню. Вся ситуація зафіксована на нагрудну камеру патрульного.
Отож, хоча спосіб «вирішення» проблеми в обох водіїв був різним, обом їм загрожує не тільки адміністративна, а й кримінальна відповідальність.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися