Фото з офіційного сайту ФК
Волинь

«Волинь» нарешті перервала безвиграшну серію

12 травня 2021, 21:51
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» зіграла перенесений через коронавірус матч 14 туру з «Прикарпаттям». Зустріч відбулася у Луцьку, й «хрестоносці» нарешті перервали свою серію без перемог, яка тривала понад місяць. Востаннє лучани перемагали ще 10 квітня, здолавши вдома херсонський «Кристал».

«Волинь» – «Прикарпаття» – 2:0

Голи: 1:0 – Нкололо (5 – з пенальті), 2:0 – Шарпар (21).

«Волинь»: 42. Неділько, 26. Мартинюк, 3. Сімінін – к, 15. Приймак, 93. Цюпа, 16. Рябов, 9. Нкололо (7. Протасов, 59), 11. Шарпар (6. Войтіховський, 90), 8. Чачуа (34. Климець, 66), 10. Оринчак (88. Хагназарі, 74), 22. Коломоєць (17. Кобзар, 85).

«Прикарпаття»: 54. Новак (24. Піцан, 46), 5. Мелінишин, 95. Курко, 3. Француз (4. Пастух, 76), 12. Сікач, 19. Волошинович (8. Варцеба, 85), 21. Сондей, 34. Геник, 17. Семотюк (15. Воробчак, 58), 7. Кузьмин, 77. Дитко – к (10. Хома, 69).

Матч мав більше турнірне значення для гостей, адже у «Волині» залишилися лише теоретичні шанси на підвищенні у класі, а от прикарпатці цілком реально можуть вилетіти у другу лігу.

Користуючись моментом тренерський штаб «Волині» провів суттєві ротації у складі. Місце у воротах Василь Сачко вдруге поспіль довірив Віталю Недільку, котрий змінив після серії провалів Владислава Леванідова. А ось з центру захисту зник антигерой попереднього матчу у Краматорську Віталій Приндета. Шанс зіграти зі стартових хвилин отримали безгольовий форвард лучан Юрій Коломоєць та хавбек Мішель Нкололо, який нарешті подолав наслідки травми й урізноманітнив дії «Волині» в атаці.

Початок матчу для гостей був шокуючим. Уже на 5-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота прикарпатців за не такий вже й очевидний фол проти Коломойця. Виконати 11-метровий довірили Нкололо, який зробив усе досконало, поклавши голкіпера і м’яч у різні кути, і відкрив рахунок своїм голам за «Волинь». На 18-й хвилині Мішель створив ще один класний момент, розібравшись з голкіпером і покотив м’яч під удар. Однак Амбросій Чачуа, розстрілюючи ворота, поцілив у захисника Василя Француза. Однак другий гол таки не забарився. В’ячеслав Шарпар, забутий усіма у штрафному майданчику «Прикарпаття», класно замкнув головою флангову подачу від Чачуа.

До честі гостей, вони намагалися битися за результат, навіть попри несприятливі обставини. Два хороших шанси забити мав Роман Дитко. У першому епізоді він класно пробивав головою і м’яч пройшов зовсім поруч зі стійкою, а уже наприкінці тайму ледь не вийшов на побачення з Недільком і, зрештою, пробив вище воріт. На цьому матч можна було б і підсумовувати, адже у другому таймі ніяких помітних подій, окрім десятка замін, не було.

Перемога дозволила «Волині» трошки покращити турнірне становище. Лучани мають 40 очок і ділять 5-7 місця з «Миколаєвом» та «Альянсом». 16 травня «Волинь» прийматиме вдома «Гірник-Спорт».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися