Ковельчанки погрожують перекрити міжнародну трасу — таким чином хочуть «визволити» чоловіків з армії
Волинь

Ковельчанки погрожують перекрити міжнародну трасу — таким чином хочуть «визволити» чоловіків з армії

19 травня 2014, 17:30
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні під стіни Ковельського Будинку Рад прийшли стривожені матері та дружини мобілізованих військовослужбовців з міста та населених пунктів району з вимогами негайно повернути їхніх чоловіків та синів із буремного Сходу додому, де вони вже більше місяця захищають рідну землю він терористів, повідомляє «ПроКовель» http://www.prokovel.com/kovel2014-1086.html.

Жінки зі сльозами на очах просили у представників міської та районної влади втрутитися в ситуацію. Зверталися й до військового комісара Ковельського об'єднаного міського військового комісаріату Василя Суща. Але він також нічим зарадити не зміг. Лише повідомив, що наразі триває підготовка, навчання нових військових груп, які замінять тих вояків, котрі несуть службу на теренах Донецької, Луганської областей.  
Люди також нарікали на те, що визволяти Донбас від сепаратистів та терористів призивали й тих, хто є єдиним годувальником у багатодітній родині, а тим часом діти можновладців вільно собі роз'їжджають дорогами на дорогих авто. Як стало відомо, лише з Ковельського району відбуло на військову службу близько півтисячі чоловіків, з них, для прикладу, близько сотні - з селища Люблинець, на половину менше - з Голоб.
Розгнівані жінки навіть погрожували перекрити міжнародну трасу Київ-Варшава, якщо їхніх вимог, котрі вони виклали в своєму зверненні, ніхто не почує.  
Ковельський міський голова Олег Кіндер екстрено зібрав у себе нараду. Вирішили організувати зустріч ковельчанок з нардепом від округу Степаном Івахівим, яка має відбутися сьогодні ж. Депутата проситимуть, аби він підняв питання ротації у стінах Верховної Ради України.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися