Волиняни добиваються, аби «Волиньторф» залишився державним
Волинь

Волиняни добиваються, аби «Волиньторф» залишився державним

2 вересня 2022, 14:55
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні у Волинській обласній військовій адміністрації відбулася зустріч із керівником регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Владиславом Калинцем. Голова Ова Юрій Погуляйко за участі голови обласної ради Григорія Недопада та нардепки Ірини Констанкевич обговорили нагальне питання для області – виключення із переліку об’єктів приватизації ДП «Волиньторф».

З проханням не включати підприємство до переліку об’єктів приватизації звертався до керівництва Уряду ще у 2019 та 2020-му роках, коли перелік лише формувався.

Як пояснив Владислав Калинець, об’єкт не потрапив до стратегічних підприємств, що не підлягають приватизації. Мовляв, на ринку є інші види альтернативного палива.

Однак на сьогодні у зв’язку з військовою агресією Росії, ситуація змінилася і підприємство відіграє ключову роль у проходженні опалювального сезону для Волині. Саме тому керівництво області одностайне у цьому питанні. «Волиньторф» має залишитися державним.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися