Луцька міська рада помстилася за обман колишньому регіоналу Башкаленку
Волинь

Луцька міська рада помстилася за обман колишньому регіоналу Башкаленку

27 жовтня 2022, 15:52
0
1
Сподобалось?
1

Луцька міська рада не дозволила відкрити супермаркет АТБ на Привокзальному майдані через невиконання інвестором зобов’язань щодо відведення місць під торгівлю сільськогосподарською продукцією для приватних осіб.

Про це стало відомо під час сесії Луцькради, пише ВолиньUA.

Так, депутати розглянули питання «Про надання ТОВ «АТБ - МАРКЕТ», громадянам Попову А.А., Рябчуку М.О., Вітвіцькому В.К. на умовах оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування торгово-офісних приміщень на м-ні Привокзальному, 1-б.

Оскільки власник земельної ділянки не виконав обіцянки перед фермерами щодо виділення площі для торгівлі сільськогосподарською продукцією, депутати відмовилися підтримати даний проєкт рішення.

«За» не проголосував жоден депутат.

Вдзначимо, що фактично на вказаній земельній ділянці, де раніше знаходився ринок «Привіз», уже зведене приміщення. Його навіть оформили у корпоративних кольорах АТБ. Однак уже кілька років воно стоїть пусткою. Фактичним власником є родина колишнього голови Волинської облдережадміністрації і очільника обласної організації Партії регіонів Олександра Башкаленка. Коли зносився ринок була досягнута домовленість з міською радою, що на цьому ж місці частину майбутній площ відведуть громадянам для торгівлі сільгоспрпродукцією з власних господарств. Однак уже на перших етапах будівництва стало зрозуміло, що конструкція приміщення не передбачає таких місць.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися