Волинський нардеп хоче зібрати усіх колег на військові збори в зоні АТО
Волинь

Волинський нардеп хоче зібрати усіх колег на військові збори в зоні АТО

27 червня 2014, 18:37
2
3
Сподобалось?
3

Народний депутат від Волині Ігор Єремеєв має своє бачення, чим повинні займатися обранці народу у час, коли фактично на території України відбуваються бойові дії. Він пропонує канікулярний період у ВР використати для проведення військових зборів у Херсонській, Луганській та Донецькій областях. Відповідний проект постанови зареєструвала депутатська група «Суверенна європейська Україна».

«Зараз багато розмов про те, чи має право Верховна Рада йти у відпустку за умов військових дій, які тривають на Сході. Ще більше дискусій про патріотизм і ступінь політичної відповідальності. Красиві промови про майбутнє України з високих трибун. Був з колегами по фракції не один раз в зоні АТО і на моє тверде переконання: кожен депутат, який насправді є НАРОДНИМ, повинен виконати громадянській обов'язок і зараз бути на передовій.
Вважаю, що служба на захист Батьківщини - це дуже адекватна і гідна альтернатива депутатській відпустці. 
Саме тому разом із колегами з фракції «Суверена європейська Україна» Володимиром Литвином і Ярославом Москаленком сьогодні подали до Верховної Ради проект постанови «Про призов народних депутатів України на збори військовозобов'язаних» (реєстр. номер 4192). 
Як відомо , стаття 29 закону «Про статус народного депутата України» звільняє нардепів від військового призову чи зборів. Наша постанова в якості винятку встановлює обов'язкові збори військовозобовязаних народних депутатів, які не досягли граничного віку перебування на військовій службі. Пропонуємо організувати призов нардепів на збори та їх проведення з 21 липня по 21 серпня 2014 року.
У разі проведення позачергової сесії Верховної Ради для прийняття важливих державних рішень - негайне відрядження депутатів до Києва», - написав у Фейсбуці Ігор Єремеєв. Також він наголосив, що усі нардепи повинні забезпечити себе формою та екіпіруванням за сласний рахунок.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ващук - не волинянка
    Ващук - не волинянка

    А наша землячка Ващук Катерина точно не поїде на ці збори, тому що НЕ ГОЛОСУВАЛА за притягнення до кримінальної відповідальності сепаратиста Царьова. Раніше вона голосувала за мовний закон Ківалова-Колісніченка. Отже, вгадайте з трьох разів: СЕПАРАТИСТКА чи НІ наша Почесна Волинянка? А ще вона єдина з волинських нардепів відмовилася перерахувати свою одноденну зарплату на потреби нашого війська. Ви подивіться на якому найкрутішому джипі-Тойоті Ващук приїздить до нас на Волинь, хизується перед нами бідними. За які грошики вона купила цю махіну? Та за гроші горохівської судді, яку замість того щоб посадити в тюрму, Катя протягнула суддею "довічно". Та за 50 тисяч "зелених", які отримала від подруги Свєти Соколовської за призначення її начальницею обласної сільгоспінспекції. Так що погрузла Ващук в корупції по саму шию. Тому наказ депутатам Волиньради може бути лише один: Ващучку треба позбавити звання Почесного Волинянина.

    28 червня 2014, 22:28
    Відповісти
  • Валентина
    Валентина

    Бойових подруг Януковича, Ганку Герман (чияк там її по справжньому) Секс символ Ради Бережну, "Снігом Кинутих" і Фаріон добавити, щоб менше молола що попало. їх медсестрами відправити і впримусовому порядку, за те що довели народ України до зубожіння, а самі в золоті купаються і позор Шустеру, що піарить постійно цих трудівниць ВР, не забудьте ще за Інну Германівну всі сепаратисти вмить щезнуть!

    30 червня 2014, 01:39
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися