На волинському озері Світязь відкрили базу відпочинку журналістів
Волинь

На волинському озері Світязь відкрили базу відпочинку журналістів

16 липня 2014, 13:26
1
1
Сподобалось?
1

Минулої суботи у журналістів Волині відбулася визначна подія - було відкрито оздоровчу базу на Світязі. Це гарний дерев'яний будиночок на вісім кімнат з усіма зручностями. Довгих сім років тривало будівництво і йшло з величезними труднощами. Нарешті збулось.

А починалося ж усе як помпезно! У 2003 році обласна влада на чолі з губернатором Анатолієм Французом і його вірним ідеологом Степаном Родичем надумали підлизатися до працівників засобів масової інформації, виділили біля пансіонату «Шацькі озера» шмат землі у 1,3 гектара і вирішили збудувати шикарний міжнародний будинок відпочинку журналістів.

Поставили каменюку. А скільки було при тому галасу, славослів'я на честь обласних вождів! Аж нудило від того. Була грандіозна пиятика. З великого шуму вийшов маленький, бридкенький пшик.

Прийшла нова, демократична, наша дорога помаранчева влада у 2004 році. Керувати став «великий» революціонер Володимир Бондар. Ці нічого не обіцяли, зате обтяпали «французьку» землю, залишили спілці журналістів двадцять соток. Щоб не гавкали «писаки» (так нас ніжно називали), кинули кілька гривень.

Було зведено зруб будиночка і закінчилися гроші. Почали окремі журналістські колективи у складчину добудовувати. Довелося дуже трудно. Де словом, де ділом підсобив Борис Клімчук. Особливо багато допоміг директор «Житлобуду-2» Леонід Стефанович. Благоустрій зробив Юрій Ольховий. За це усі ми їм і всім робітникам, котрі доклалися до спорудження нашого будинку відпочинку дуже-дуже вдячні і низько кланяємося.

І хоч нині спілка й інвестори в боргах, як у шовках, та головне, що журналісти уже відпочивають.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • я
    я

    "вроинське озеро" - де це?

    16 липня 2014, 16:34
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися