На Волині УПЦ КП візьме під опіку жінок і матерів військових
Волинь

На Волині УПЦ КП візьме під опіку жінок і матерів військових

11 серпня 2014, 16:03
0
0
Сподобалось?
0

На Волині в УПЦ Київського патріархату почали реалізовувати проект «Українська церква - звами»! Він направлений на пастирську опіку матерів і дружин військовослужбовців. Священики всієї єпархії відправлятимуть у храмах молебні для рідних військовиків, задіяних в АТО на Сході Україні. Молитимуться за їхнє здоров'я та скоре повернення переможцями. Також отці звертатимуться до матерів і дружин із душпастирським словом, спілкуватимуться з ними, з'ясовуючи, чим матеріально парафія може допомогти їхнім синам, чоловікам, з подальшою організацією надання відповідної допомоги. Проект, ідею якого подав відділ організації благодійності та соціального служіння єпархії (завідувач Валерія Лесюк), стартував учора відправою молебню у луцькому кафедральному соборі Святої Трійці. Його очолив владика Михаїл після недільної Божественної Літургії.

Церква не стоїть осторонь проблем своїх вірних, запевнив владика, розповівши учасникам богослужіння про духовну й матеріальну допомогу духовенства учасникам АТО. Відтепер священнослужителі звернуть більшу увагу на їхніх матерів і дружин, щоб ця допомога стала більш ефективною і системною.

У Свято-Троїцькому кафедральному соборі, зокрема, такі молебні відправлятимуть щотижня в суботу після Всенічної, приблизно о 19.00.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися