Луцький міський голова відмінив розважальні заходи до Дня Незалежності
Волинь

Луцький міський голова відмінив розважальні заходи до Дня Незалежності

13 серпня 2014, 12:49
0
1
Сподобалось?
1

Луцький міський голова Микола Романюк мотивував своє рішення тим, що нині на сході триває війна і тому нині лучанам не до розваг. Восьмеро мешканців обласного центру загинули у боях з терористами на Донбасі, чимало отримали поранення.

«Ми наближаємось до чергової річниці незалежності нашої держави. Україна і кожен з нас сьогодні переживає важкі випробування. Ось уже чотири місяці на Сході точиться справжня війна. Луцький рахунок - вісім загиблих та десятки поранених. Але ми вистоїмо, ми справимось, переможемо і збережемо Україну єдиною!», - звертається до лучан Микола Романюк.

Разом з цим, 23 серпня о 09:00 перед міською радою з нагоди Дня Державного Прапора України відбудеться урочисте підняття синьо-жовтого українського стягу. 24 серпня о 10:00 на Театральному майдані розпочнеться громадське віче з нагоди Дня Незалежності, яке завершиться вже традиційною акцією «Українська вишиванка».

«Запрошую всіх лучан у вишитому вбранні 24 серпня 2014 року о 10:00 прийти на центральну площу міста і в день народження нашої держави продемонструвати єдність громади. Адже саме вишиванка, як прадавній символ нації, єднає українців правого і лівого берегів Дніпра, допомагає глибше поринути у нашу історичну пам'ять та в єдності впевнено крокувати в майбутнє. Слава Україні!», - закликає Микола Романюк.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися