На Волині засудили банду грабіжників
Волинь

На Волині засудили банду грабіжників

27 серпня 2014, 16:51
0
0
Сподобалось?
0

Четверо бандитів скоїли зухвалий злочин у селі Порськ Ковельськго району. Близько 20-ї вечора вони постукали у двері приватного будинку. Як тільки господар відчинив, одразу отримав потужний удар і опинився на підлозі. «Гості» зв'язали його і, залякуючи кухонним ножем, почали вимагати гроші. Чоловік не витримав знущань і видав їм схованку з грошима. Грабіжники забрали 20 тисяч гривень, мобільний телефон і планшет. Після цього один з бандитів ще раз вдарив 36-річноого чоловіка кастетом, після чого той втратив свідомість.

У ході досудового слідства встановлено, що всі учасники злочину - мешканці Ковеля. Один із них - 16-річний студент училища, ще троє - 1980 року народження, без постійного місця роботи. Правоохоронці з'ясували, що підлітка на скоєння злочину взяв рідний дядько.

Вироком суду учасників визнано винними та засуджено до різних строків позбавлення волі. Троє розбійників отримали відповідно 7 років 10 місяців, 7 років 6 місяців та 7 років в'язниці із конфіскацією майна. Найменшого учасника угрупування засуджено до 5-ти років позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися