На Волині троє чоловіків, врятували трьох односельців, які ледь не загинули рятуючи іншого потопаючого
Волинь

На Волині троє чоловіків, врятували трьох односельців, які ледь не загинули рятуючи іншого потопаючого

1 лютого 2015, 20:55
0
0
Сподобалось?
0

Троє чоловіків з села Доротище Ковельського району, що на Волині, врятували життя трьох односельців, які під час порятунку на льоду 40-річного чоловіка самі опинилися під водою. На жаль, людину, яка вирішила скоротити шлях додому через велике озеро і провалися під лід приблизно за 50 метрів від власної оселі, врятувати не вдалося.

Про цю історію розповіли у ГУ ДСНС України у Волинській області.

Обідньої пори у вихідний день старший пожежний-рятувальник ДПРЧ-4 Ковеля Олександр Столярчук порався по господарству. Нагодував домашніх тварин, підкинув сіна у хлів, приніс води, щоб напоїти худобу. Будинок, в якому мешкає Олександр, стоїть поруч біля озера. Саме звідти до нього долинули крики людей: «Рятуйте!». Чоловік побачив на поверхні озера трьох чоловіків і, швидко надувши гумовий човен, кинувся на допомогу.

47-річний Петро Андрійович тримався на дерев’яній дошці, яку захопив, коли біг до потопаючого. Незчувся, як сам опинився під водою. Щосили він тримався за дошку, але виповзти на лід з води не міг. На безпечній відстані до нього наблизився професійний рятувальник і витяг його спочатку на лід, а потім у човен.

Паралельно з цим рятуванням по льоду на дерев’яному човні, пробиваючи кригу веслом, до ще двох потопаючих рухались Артур Мельник та Сергій Котік. Вони удвох спочатку витягли 42-річного чоловіка, а потім 67-річного дідуся.

Усіх трьох порятованих до лікарні забрала швидка медична допомога.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися