Російські прикордонники потрапили під випадковий обстріл терористів і відкрили вогонь у відповідь
Україна

Російські прикордонники потрапили під випадковий обстріл терористів і відкрили вогонь у відповідь

21 червня 2014, 15:43
0
0
Сподобалось?
0

Вчора по міжнародному пункту пропуску «Ізварине» в Луганській області терористи відкрили вогонь з гранатометів, мінометів, кулеметів та снайперських гвинтівок. Прикордонники евакуювали цивільних, які перебували у пункті пропуску, у безпечні місця. Після цього зміна прикордонних нарядів перемістилася на завчасно підготовлені вогневі позиції та прийняла бій. У ході зіткнення 6 прикордонників отримали вогневе поранення, 2 з яких - важкі. У подальшому прикордонники змушені були під натиском противника відступити з боєм на територію Росії.

Під час бою терорист обстріляли російську територію й поранили російського прикордонника, після чого представники прикордонної служби Росії відкрили по нападникам вогонь у відповідь.

За наявною інформацією бій виник у результаті намагання терористів перемістити з території України в Росію невідомий вантаж, повідомили у Держприкордонслужбі України.

Також сьогодні вночі терористи атакували позиції прикордонників в районі населеного пункту Виселки на Донеччині. Нападники вели масивний мінометний вогонь з 1.50 до 2.20. Також вони застосовували снайперську та автоматичну зброю. Внаслідок обстрілу поранено 3 прикордонників (один в тяжкому стані), завдано пошкодження техніці та технічним засобам. Після цього терористи направили свої сили до пункту пропуску «Успенка» та з 02.30 до 03.00 спробували напасти на нього застосовуючи стрілецьку зброю. Проте прикордонники відкрили вогонь у відповідь та відбили напад.

Наразі поранених військовослужбовців з місця евакуювали.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися