Зустріч Порошенка і Путіна у Мілані відбулася без результату?
Світ

Зустріч Порошенка і Путіна у Мілані відбулася без результату?

17 жовтня 2014, 13:03
0
0
Сподобалось?
0

На саміті форуму «Азія-Європа» (АСЕМ) у Мілані Петро Порошенко і Володимир Путін зустрілися під час робочого сніданку. Розмова тривала понад півтори години. Крім Путіна і Порошенко в переговорах взяли участь прем'єр-міністр Італії Маттео Ренці, прем'єр Великобританії Девід Кемерон, канцлер ФРН Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд, а також керівники Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу та Герман ван Ромпей. По закінченні зустрічі перед журналістами виступив прем'єр-міністр Італії Ренці. Він відзначив, що зустріч дала позитивний імпульс, однак між українським і російським президентами залишилися розбіжності.

Про це повідомляє РІА «Новості».

Схожі обережні оцінки переговорам дали й представники інших країн. Зокрема німецький канцлер Ангела Меркель теж розмовляла із Путіним близько двох годин. Щодо вирішення ситуації в Україні у неї теж лишилися розбіжностіз російським лідером.

Натомість президент Ради Європи Герман Ван Ромпей повідомив, що Путін і Порошенко сьогодні зустрінуться ще раз після обіду й продовжать переговори.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися