Світ

Російське неопозиційне видання публічно розкритикувало владу, яка «кинула» своїх елітних армійців-полонених

24 травня 2015, 21:21
0
0
Сподобалось?
0

У російському неопозиційному виданні з'явилась публікація з жорсткою критикою на адресу влади, яка демонструє байдужість до своїх полонених солдатів. Матеріал під назвою «Своїх не кидаємо, Своїх не визнаємо» про загублених російських військових зробила російська «Газета.Ру», пише «Високий Замок».
«Сьогодні, виходить, вони відчувають лише те, що їх офіційно не визнають. Що вони не офіцери ГРУ, ніяка не армійська еліта, що виконує відповідальне завдання Батьківщини в ім'я високих державних цілей. Тепер вони якась міфічна «народна міліція ЛНР», - пише видання.
Видання наголошує, що за обставин, коли загинула людина, затримані ГРУшники отримають від п'ятнадцати років тюрми за терористичну діяльність.

«Якщо офіцера і сержанта не проміняють, скажімо, на льотчицю Надію Савченко (про яку та ж Україна не тільки не забуває, але зробила її депутатом Ради і народним героєм) або не знайдуть інших способів зам'яти цю історію, буде відкритий судовий процес. Такий судовий процес, на якому російські [екс] військові розкажуть, хто і який наказ їм віддавав, може стати для міжнародних спостерігачів доказом участі Росії в конфлікті на Україні. Правда, російська влада, можливо, віддає собі звіт в тому, що світ і без цього процесу не дуже вірить їхніми заявами про нашу неучасть у цій війні», - наголошує видання.
«Історія Єрофєєва і Александрова показує, наскільки деколи нещира наша влада в своїх велеречивих розмовах про «русский мир». Про захист прав росіян за межами країни. Про те, що «своїх не кидають».І наскільки, виявляється, далекі наші політичні декларації від реальності».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися