Світ

У Самарській області Росії зеків героїном постачав... піп

16 вересня 2015, 13:42
0
0
Сподобалось?
0
Управління Федеральної служби контролю за оборотом наркотиків Самарської області розслідує кримінальну справу стосовно диякона самарського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря, обвинуваченого в готуванні до збуту великої партії героїну. Церковнослужителя затримали під час перекидання 50 грамів героїну ув’язненим на територію колонії.
 
«Служитель церкви був затриманий співробітниками наркополіції спільно зі співробітниками виправної колонії в момент перекидання на територію колонії 50 грамів героїну. Під час затримання диякон перебував у стані наркотичного сп’яніння», — повідомляє прес-служба УФСКН.
 
Уродженець Уфи став дияконом у 2009 році. Зараз йому 30 років, за професією він — тесля. Як він сам зізнався, до наркотиків пристрастився у 2014 році, коли тимчасово залишив монастир і працював у фірмі зі збірки меблів. У 2015 році після повернення в монастир отримав пропозицію від невідомого, який назвався по телефону як «піп», стати кур’єром героїну на територію колонії. За послуги дияконові належала грошова винагорода і доза героїну.
 
За зізнанням затриманого, за тиждень він доставляв ув’язненим по 150-200 грамів наркотику — під’їжджав на таксі до колонії і перекидав згортки. Через місяць незаконної діяльності його затримали співробітники наркополіції.

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися