Версія катастрофи від РФ: українці цілилися у літак Путіна над Польщею, а влучили у лайнер над Донбасом
Світ

Версія катастрофи від РФ: українці цілилися у літак Путіна над Польщею, а влучили у лайнер над Донбасом

17 липня 2014, 23:23
0
0
Сподобалось?
0

Агентство «Інтерфакс» з посиланням на джерело в Росавіації повідомило, що ймовірною метою української ракети, що потрапила в малайзійський «Боїнг», міг бути літак президента Росії. Про це передає і російська телекомпанія «Звєзда», пише УНІАН.

Джерело на правах повної конфіденційності повідомило, що існує ймовірність того, що метою української ракети або наземної, або випущеної з військового літака, міг бути літак президента Росії. «Можу сказати, що борт номер один і малайзійський "Боїнг" перетиналися в одній і тій же точці і на одному ешелоні. Це сталося поблизу Варшави на 330-му ешелоні на висоті 10100 метрів. Борт номер один був там в 16:21 мск, малайзійський літак - в 15:44 мск», - заявило джерело. Він додав, що «контури літаків в цілому схожі, лінійні розміри також досить схожі, а що стосується розмальовки, то на досить віддаленій відстані вона практично ідентична».

Тим часом радник міністра МВС України Антон Геращенко оприлюднив фото одного з двох комплексів «Бук», які нещодавно проникли на територію України з РФ. На фото самохідний ЗРК у місті Сніжне. Його бойовики заховали за будівлею супермаркету.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися